Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Ohio

Некретнине на продају у Охио

Охајо граничи на северу са Канадом, на југу са Кентакијем, на истоку са Пенсилванијом и Западном Вирџинијом, и на западу са Индијаном.

Изненађујуће је да је Охајо најнасељенији у САД-у и 10. најгушће насељена држава у земљи. Има живахне градове, бујне четврти и много људи. За оне који су мислили да је Охио једноставно земља фарми у растућем међудржавном окружењу, постоји неколико ствари које треба знати.

У некретнинама, позиција је све, а Охио је много комерцијалних прихода и постоје занимљиве некретнине за продају у Охију. Има супериорни систем путева који је десети по величини систем аутопутева у земљи.

Од децембра 2017. године, стопа незапослености у Охају износила је 4,7%, мало изнад националног просека од 4,2%, док је град Цлевеланд забележио много већу стопу од око 6%.

Просјечна продајна цијена порасла је за 6,4% у односу на прошлу годину, али је број некретнина за продају у Охају поново опао.

Главни град Колумбуса, у држави Охајо, је дом државног универзитета Охаја. Има јаку економију и растућу популацију. Просечне цене кућа у Коломбу су последњих година брутално опадале.

Синсинати је још једна популарна дестинација у Охају. Има растућу популацију од 298.800, постаје трећи највећи град у Охају и 65. по величини у Сједињеним Државама. То је уједно и најбрже растућа економска моћ у Средњем западу Сједињених Држава.

Вредности куће у Синсинатију порасле су 6,3% у прошлој години и очекује се да ће порасти за 3,2% до 2018. Иако велики дио Охио-а биљежи мање инвентара и вруће тржиште продаје, становници Цинциннатија имају користи од уравнотеженијег тржишта које нуди само незнатно надређени продавцима.

Постоји много разлога да се инвестира у тржиште некретнина у Цлевеланду и изабере Охио за тражење имовине за продају.

Милијуни Канађана стижу сваке године у Сједињене Државе. Многи једноставно не узимају у обзир САД. Цлевеланд гради медицинске установе како би задовољио ове медицинске туристе. И доктори, медицинске сестре и медицински специјалисти купују случајеве близу посла.

Друга варијација ове стратегије је куповина имовине за продају у Охију, посебно у некретнинама у Цлевеланду. Цлевеланд је инвестирао у пословне акцелераторе за здравље и био-науку као што су Био-Ентерприсе и Глобални центар за иновације у здравству. Они очекују да ће овакве институције бити нове у здравственом сектору, прије свега у Цлевеланду иу нади да у Цлевеланду можете пронаћи лијекове и технологије. Инвеститори могу пронаћи понуде за посао и развој. Цирцле Университи Цоллеге Цирцле је један од најпопуларнијих четврти у Цлевеланду. Ако можете пронаћи један или више породица у близини, прикључите их. Оне су међу најпожељнијим некретнинама за продају у Охију, посебно на тржишту некретнина у Цлевеланду. Цлевеландово тржиште некретнина на западној страни мора имати значајан раст. Луксузни најам на западној страни су вероватно почетак поновног оживљавања овог подручја. Цлевеланд обнавља свој дуги кварт на обали. Педесетогодишњи план је већ завршио путовање улицама Запада 3. и 18. Исток. Реконструкција обухвата рехабилитацију инфраструктуре дуж обале као што су мостови, канали и вештачка земљишта. Обновљене језерске стазе су пожељна подручја која нуде предност у односу на тржиште некретнина у Цлевеланду.

  •  
    Селим се у Охио. Емигранти и живе у Охају

      Међу најљепшим и најживљим земљама са звијездама и пругама, несумњиво смо идентифицирали заиста јединствену стварност те врсте. Са Колумбом као главним градом и занимљивом историјом из различитих тачака гледишта, земљиште покривено нашим мини водичем је Охио. Једина америчка држава која нема пр ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 28168

Prodaja Остало (пословно), Ohio, Summit County, Akron, Rolling Acres

5,585,493,533.66RSD
Prodaja
Остало (пословно)

0.19 m²
Један од највећих тржних центара на располагању у целој САД. ЕБ-5 виза потенцијал, 140 малопродајних објеката, 2,000 фт фарбарски излагања и још много...
Cod. 10702

Prodaja Вила, Ohio, Cincinnati, Lockland, 710 Maple Ct

4,457,223.84RSD
Prodaja
Вила

1300 m²
$ 51К капитала. СУПЕР ЈЕФТИН Синсинатија
UNAVAILABLE
Cod. 3487

Prodaja Вила, Ohio, Cleveland, Cleveland, Cleveland

614,404,288.70RSD
Prodaja
Вила

378 m²
За салехоусе.
UNAVAILABLE
Cod. 3485

Prodaja Вила, Ohio, Columbus, Miami-Ohio, Columbus

178,735,793.08RSD
Prodaja
Вила

303 m²
На продају
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB